Hvorfor virker knappen “sammenflet opkald” ikke for mig?

TapeACall virker ved at oprette et konferenceopkald mellem dig, personen du ønsker at optage og vores optagelseslinje, der optager opkaldet. For at kunne oprette dette konferenceopkald, SKAL din mobiloperatør understøtte 3-vejs konferenceopkald. Uden dette virker knappen ”sammenflet opkald” ikke og TapeACall vil ikke kunne optage. Du kan bare ringe til din mobiloperatør og bede dem om at aktivere 3-vejs konferenceopkald på din linje. Når dette er aktiveret, vil knappen “sammenflet opkald” begynde at virke som tiltænkt.