Hvilke App Store-lande er TapeACall tilgængelig i?

TapeACall er aktuelt tilgængelig i: USA, Canada, Storbritannien, Mexico, Australien, Østrig, Argentina, Bahrain, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Colombia, Costa Rica, Chile, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Den Dominikanske Republik, El Salvador, Estland, Finland Frankrig, Tyskland, Grækenland, Hongkong, Irland, Israel, Italien, Japan, Letland, Litauen, Luxembourg, Malaysia, Malta, Holland, New Zealand, Norge, Panama, Peru, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Singapore, Slovakiet , Slovenien, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Thailand, Tyrkiet, Ukraine, Venezuela og flere lande kommer snart.