Hvordan optager jeg udgående opkald?

For at optage et udgående opkald åbn først TapeACall, tryk på den store optagelsesknap midt på skærmen og tryk ”Ring op”. Når du har forbindelse tryk på knappen ”tilføj opkald” på din skærm for at ringe op til den person, du ønsker at optage. Når vedkommende svarer, trykker du på knappen ”sammenflet opkald” for at forbinde alle linjer. Herefter optager vores optagelseslinje hele samtalen, indtil du afbryder.