Waarom duurt het even voordat de knop "voeg samen" zich inschakelt?

Op CDMA-netwerken zoals Verizon en Sprint, kan het tot 30 seconden duren voordat de knop "voeg samen" zich inschakelt. Dit is helaas een beperking aan de zijde van uw mobiele provider, waar wij geen invloed op hebben. Wij adviseren daarom om eerst de opnameknop in te drukken om de opnamelijn met TapeACall te bellen en daarna pas de persoon te bellen die u wilt opnemen. Op die manier hoeft u degene naar wie u belt niet in de wacht te zetten.