Hoe neem ik uitgaande gesprekken op?

Om een uitgaand gesprek op te nemen opent u eerst TapeACall. Druk op de grote opnameknop in het midden van het scherm en druk op "Bellen". Zodra u verbonden bent tikt u op de knop "voeg toe" om de persoon die u op wilt nemen te bellen. Zodra diegene opneemt tikt u op de knop "voeg samen" om alle lijnen met elkaar te verbinden. Onze opnamelijn neemt dan de gehele conversatie op totdat u de verbinding verbreekt.