Hoe zeg ik mijn abonnement bij TapeACall in de App Store op?

Volg door het opzeggen van uw abonnement op uw IPhone de volgende stappen:

1. Ga op uw IPhone vanuit uw startscherm naar de Instellingen.
  2. Tik op [uw naam] bovenin het instellingenvenster.
  3. Tik op iTunes & App Store.
  4. Tik op uw Apple ID e-mail bovenin de lijst.
  5. Selecteer Apple ID bekijken, gebruik uw Touch ID, Face ID, of voer uw wachtwoord in en kies OK.
  6. Scroll naar beneden en tik op Abonnementen.
  7. Onder Actief, tik op TapeACall en selecteer Abonnement opzeggen onderin het scherm.

Mocht u zich ooit opnieuw willen aanmelden, dan kunt u dat via de TapeACall-app doen.