Hvorfor virker ikke «Slå sammen samtaler»-knappen?

TapeACall virker ved å opprette et konferanseanrop mellom deg, personen du ønsker å ta opp en samtale med, og opptakslinjen vår. For å opprette et konferanseanrop, må mobiloperatøren din kunne støtte treveissamtaler, ellers virker ikke «Slå sammen samtaler»-knappen eller TapeACalls opptaksfunksjoner. Ring mobiloperatøren din og be dem aktivere treveissamtaler (konferanseanrop) på linjen din. Når tjenesten er aktivert, skal «Slå sammen samtaler»-funksjonen være i orden.