Vad händer om jag inte fått en aktiveringskod?

Om du inte har fått en aktiveringskod, var god kontrollera först att telefonnumret som du angav på föregående skärm är korrekt. Detta är för att se till att vårt verifieringssystem skickar aktiveringskoden till rätt nummer. Om telefonnumret är rätt och du ändå inte har fått din aktiveringskod, var god tryck på "Jag fick ingen kod". På nästa skärm, tryck på "Bli uppringd" för att ta emot din aktiveringskod via ett telefonsamtal.