Varför fungerar inte knappen "slå ihop samtal" för mig?

TapeACall fungerar genom att skapa ett gruppsamtal mellan dig, den person du vill spela in och vår inspelningslinje, som spelar in samtalet. För att kunna skapa detta gruppsamtal MÅSTE din mobiloperatör ha stöd för 3-vägs gruppsamtal. Utan detta kommer inte knappen "slå ihop samtal" att fungera och TapeACall kommer inte att kunna spela in. Ring helt enkelt din mobiloperatör och be dem aktivera 3-vägs gruppsamtal på din linje. När det väl är aktiverat kommer knappen "slå ihop samtal" att börja fungera som avsett.