Hur spelar jag in inkommande samtal?

För att spela in ett inkommande samtal, besvara det först och öppna TapeACall. Tryck på den stora inspelningsknappen mitt på skärmen och tryck på "Samtal". När du väl är ansluten, tryck på knappen "slå ihop samtal", som kommer att koppla ihop telefonsamtalet mellan dig, den person som kontaktade dig och inspelningslinjen för TapeACall. Vår inspelningslinje kommer sedan att spela in hela din konversation tills du kopplar från.