Vilka App Store-länder är TapeACall tillgängliga i?

TapeACall finns för tillfället tillgängligt i: USA, Kanada, Storbritannien, Australien, Österrike, Argentina, Bahrain, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Colombia, Costa Rica, Chile, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, El Salvador, Estland, Finland Frankrike, Tyskland, Grekland, Hongkong, Irland, Israel, Italien, Japan, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malaysia, Malta, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Panama, Peru, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, Singapore, Slovakien , Slovenien, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Thailand, Turkiet, Ukraina, Venezuela, med fler länder kommande snart.