Hur spelar jag in utgående samtal?

För att spela in ett utgående samtal, öppna först TapeACall, tryck på den stora inspelningsknappen mitt på skärmen och tryck på "Samtal". När du väl är ansluten, tryck på knappen "lägg till samtal" på skärmen för att nå ut till den person du vill spela in. När väl den person du vill spela in svarar, tryck på knappen "slå ihop samtal" för att ansluta alla linjer. Vår inspelningslinje kommer sedan att spela in hela din konversation tills du kopplar från.