Hur avbryter jag mitt abonnemang på TapeACall i App Store?

För att avbryta ditt abonnemang, var god följ dessa steg på din iPhone:

1. Från din hemskärm, gå till appen Inställningar på din iPhone.
  2. Tryck på [ditt namn] överst på skärmen Inställningar.
  3. Tryck på iTunes & App Store.
  4. Tryck på din e-postadress för Apple-ID överst i listan.
  5. Välj visa Apple-ID, använd ditt Touch-ID, Face-ID eller ange ditt lösenord och välj OK.
  6. Bläddra ned och tryck på Abonnemang.
  7. Under Aktiva, tryck på TapeACall och välj Avbryt abonnemang nederst på skärmen.

Om du någon gång bestämmer dig för att abonnera igen kan du göra det via appen TapeACall.