Ja, och vi har gjort det extremt enkelt att göra detta. Välj helt enkelt en inspelning och tryck sedan på pilknappen till höger om uppspelaren. Detta kommer att visa en skärm som innehåller ett antal sätt att dela din inspelning. De mest populära sätten a

För tillfället kan vi inte erbjuda ett automatiskt alternativ för att uppdatera telefonnumret för ditt konto i appen. Om ditt telefonnummer ändras, var god e-posta Support@TapeACall.com eller nå ut till oss via livechatt så att vi kan uppdatera ditt konto.